Εκπαιδευτικές συναντήσεις ΣΥΝΔΔΕ&L

Με σημαντική ανταπόκριση και θετικό απολογισμό, ολοκληρώθηκαν ο 3ος & ο 4ος κύκλος των δια ζώσης εκπαιδευτικών συναντήσεων που διοργανώνει  ο Σύνδεσμος μας, με θέμα “Εφαρμογή των διεθνών εμπορικών όρων 

(INCOTERMS) σε συνδυασμό με τον ρόλο του Διαμεταφορέα”.

Οι εργαζόμενοι των εταιρειών μελών μας, που συμμετέχουν διαδραστικά στις εκπαιδευτικές αυτές συναντήσεις, μοιράζονται ο κάθε ένας, τις δικές του εμπειρίες και γνώσεις συνεισφέροντας πρακτικά στην διαδικασία της εκπαιδευτικής κατάρτισης.

Ήδη έχουμε προχωρήσει στον συντονισμό του 5ου κύκλου των δια ζώσης συναντήσεων, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 και ώρα 16.30-19.30 , στα γραφεία του ΣΥΝΔΔΕ&L, με 18 στελέχη, κατά προτεραιότητα, από τις εταιρείες – μέλη του Συνδέσμου. 

Σύντομα θα οριστούν και οι επόμενοι κύκλοι των συναντήσεων στους οποίους θα προσκληθούν να συμμετέχουν, εργαζόμενοι από τις εταιρίες-μέλη μας, κατά προτεραιότητα, σύμφωνα με την σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος. 

Όσοι εργαζόμενοι από τις εταιρίες-μέλη, επιθυμούν να συμμετέχουν, υπενθυμίζουμε ότι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους (μέσω των εταιριών τους) στην Γραμματεία του Συνδέσμου και να κληθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους αποδεδειγμένα εργαζομένους, των εταιρειών – μελών του ΣΥΝΔΔΕ&L!

 

PHOTO GALLERY LINK

137 Syngrou Ave. N. Smyrni 171 21, Athens - Greece +30 210 9317941-2 +30 210 9317940

Βody representing international forwarding and logistics services enterprises.

Ordinary member of Hellenic Federation of Enterprises

Ordinary Member of FIATA

Ordinary Member of Permanent Logistics Committee

 

 

Newsletter

Enter your email to join our mailing list!

IFFAG&L

ASSOCIATION

OF INTERNATIONAL

FREIGHT FORWARDERS

& LOGISTICS ENTERPRISES

OF GREECE

This site uses cookies to provide users with the best experience. By selecting 'acceptance' you consent to the use of 'cookies'.