Εκπαιδευτικές συναντήσεις ΣΥΝΔΔΕ&L

Με σημαντική ανταπόκριση και θετικό απολογισμό, ολοκληρώθηκαν ο 3ος & ο 4ος κύκλος των δια ζώσης εκπαιδευτικών συναντήσεων που διοργανώνει  ο Σύνδεσμος μας, με θέμα “Εφαρμογή των διεθνών εμπορικών όρων 

(INCOTERMS) σε συνδυασμό με τον ρόλο του Διαμεταφορέα”.

Οι εργαζόμενοι των εταιρειών μελών μας, που συμμετέχουν διαδραστικά στις εκπαιδευτικές αυτές συναντήσεις, μοιράζονται ο κάθε ένας, τις δικές του εμπειρίες και γνώσεις συνεισφέροντας πρακτικά στην διαδικασία της εκπαιδευτικής κατάρτισης.

Ήδη έχουμε προχωρήσει στον συντονισμό του 5ου κύκλου των δια ζώσης συναντήσεων, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 και ώρα 16.30-19.30 , στα γραφεία του ΣΥΝΔΔΕ&L, με 18 στελέχη, κατά προτεραιότητα, από τις εταιρείες – μέλη του Συνδέσμου. 

Σύντομα θα οριστούν και οι επόμενοι κύκλοι των συναντήσεων στους οποίους θα προσκληθούν να συμμετέχουν, εργαζόμενοι από τις εταιρίες-μέλη μας, κατά προτεραιότητα, σύμφωνα με την σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος. 

Όσοι εργαζόμενοι από τις εταιρίες-μέλη, επιθυμούν να συμμετέχουν, υπενθυμίζουμε ότι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους (μέσω των εταιριών τους) στην Γραμματεία του Συνδέσμου και να κληθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους αποδεδειγμένα εργαζομένους, των εταιρειών – μελών του ΣΥΝΔΔΕ&L!

 

PHOTO GALLERY LINK

  Λ. Συγγρού 137, Ν. Σμύρνη, Αθήνα - Ελλάς   +30 210 9317941-2   +30 210 9317940

Φορέας εκπροσώπησης των επιχειρήσεων διεθνούς διαμεταφοράς και παροχής υπηρεσιών Logistics.

Τακτικό μέλος του ΣΕΒ

Τακτικό μέλος της FIATA.

Τακτικό μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Logistics.

 

Άμεση συνεργασία με φορείς παραγωγικών τάξεων (ΕΣΕΕ, ΕΒΕΑ, ΣΕΒΕ, κλπ)

Λόγοι εγγραφής

  • Συνεχή και άμεση ενημέρωση
  • Επιμόρφωση των στελεχών
  • Συμμετοχή στις Επιτροπές
  • Συναντήσεις με Φορείς
  • Χρήση εντύπων της FIATA
  • Συλλογική επίλυση προβλημάτων
  • Συνεργασία, αλληλεγγύη

Ο παρόν ιστότοπος προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες χρησιμοποιεί "cookies". Επιλέγοντας ‘αποδοχή’ δίνετε τη συναίνεσή σας στη χρήση "cookies".